Nieuw bericht plaatsen

Geplaatst door: Wilma Wenmakers

Geplaatst op:
01 juli 2020 15:34
Het boekje ontvangen, was wel nat geworden onderaan rechts. Even laten drogen en kijken hoe het er dan uit ziet.
Doorgebladerd en ik ga de tips en het schilderen proberen.
Geplaatst door: Lydia De Rooij

Geplaatst op:
12 mei 2020 20:41
Heb het boekje keurig ontvangen, ziet er heel mooi uit en staat vol met interessante en bruikbare tips en adviezen. Ook als gevorderde heb ik er veel aan gehad... een echte aanrader!
Geplaatst door: Rommert Tjeerdsma

Geplaatst op:
12 mei 2020 19:18
Ik vergat nog te zeggen dat het boek er zeer goed uiziet met duidelijke voorbeelden en vlot lezende tekst. Een echte aanrader!
Geplaatst door: Rommert Tjeerdsma

Geplaatst op:
12 mei 2020 19:13
Bedankt Margriet voor de snelle toezending van het boek. Binnenkort hoop ik wat meer tijd tekrijgen om het schilderen weer op te pakken. Nogmaals dank!
Geplaatst door: Lubbie de vries-woord

Geplaatst op:
12 mei 2020 14:14
Goedemiddag, uw boek binnegekregen, heb het al even doorgelezen leest prettig probeer er zo snel mogelijk aan te beginnen heb er veel zin in!
Het zou heel fijn zijn als u ook dat boek portret schilderen gaat maken, want dat lijkt mij zo leuk om dat te leren dan bestel ik het zeker. Groetjes lubbie
Geplaatst door: ernamarteleur

Geplaatst op:
09 mei 2020 22:35
Het boek geeft duidelijk weer hoe je stap voor stap een schilderij opbouwt. Van een leeg canvas tot een gedetailleerd realistische weergave. Er staat een duidelijke uitleg, foto's en gebruikte techniek in. Een aanrader !
Geplaatst door: Janny platje

Geplaatst op:
07 mei 2020 00:11
Ben nog niet zo lang aan het schilderen en via Facebook zie je veel voorbij komen. Zo ook dit mooie boek met een duidelijke uitleg. Ga dit zeker in de toekomst proberen .....eerst even goed bestuderen.
Geplaatst door: Gea Bogema

Geplaatst op:
06 mei 2020 15:55
Heb net het prachtige boek van je binnen gekregen Margriet. Dank je wel . Erg snel verstuurd hoor.

Hij ziet er prachtig en heel duidelijk uit heb al een stukje gelezen en het leest wel erg gemakkelijk en prettig. ik kan niet wachten om er mee te beginnen.
gr Gea Bogema
Geplaatst door: Jolanda van Eck

Geplaatst op:
06 mei 2020 11:14
Lieve Margriet, van harte gefeliciteerd met je eerste boek, het is een mooi boek geworden met duidelijke uitleg. ik heb het schelpenzand door de verf al uitgeprobeerd en het werkt super. er staan handige tips in en sowieso erg fijn om alles wat we op les hebben geleerd nu ook in dit boekje terug te lezen, ik kijk al uit naar je volgende boekjes. liefs Jolanda
Geplaatst door: Marja van Mourik

Geplaatst op:
05 mei 2020 17:44
Sinds een jaar schilder ik bij Margriet . Ze hanteert een fijne en duidelijke werkwijze waardoor het ook echt mogelijk is om zelfs iets moois te maken. Haar lesmethode heeft ze nu gebundeld en haar 1e echte boek geschreven. Van Harte Margriet!! Super mooi gedaan. In dit boek staat echt alles duidelijk beschreven. Dus mocht je twijfelen om te beginnen met schilderen dan zou ik zeggen "gewoon doen" met deze handige cursus naast je op tafel dan lukt het vast. En dan hangt straks ook jouw eigen gemaakte schilderij aan de muur .
Geplaatst door: Hanneke v.d.Linde

Geplaatst op:
04 mei 2020 09:55
Niet persoonlijk maar via FB kennis gemaakt met de werken van Margriet de Bie.
Ik was er zeer door geraakt. Wat een prachtig werk.
Ik schilder zelf al jaren naar tevredenheid en het belangrijkste met alle plezier.
Ik ga deze techniek zeker proberen, heb haar boek, stilleven met 3 appels gekocht, een zeer duidelijk en overzichtelijk boek.
Ik ben er erg blij mee en kijk nu al uit naar het volgende boek: portretten.
Heel veel succes verder Margriet.